Tuesday, September 27, 2011

Bertapa... Kisah antara Hidup dan Mati...

Uih... lamanya x menjenguk sambil meng'update blog. bukan xda masa... Tapi ada misi penting untuk memperjuangkan diri dalam medan perang. Kisah antara hidup dan mati... Menyelamatkan nyawa sendiri dan insan tersayang...

Berkorban nyawa, jiwa dan raga...

Bukan ke mana, hanya berjuang ingin melahirkan zuriat dari ikatan suci yang terjalin antara aku dan Mr Hubby.    Aku sentiasa berdoa semoga ia dipermudah dan dipercepat segala urusanku.

Jika orang lain sibuk beraya, pi open house ke sana ke mari, tapi aku menanti kelahiran My Little B. Sampai x balik beraya di kampung. Huwa... tu yang bikin hatiku pilu sepilu pilunya. Tapi tahan je sendu di jiwa. 

Xpe la... Next year boleh raya sakan. Lagipun raya ke-2, mak ayh n siblings da janji nak mai dtg umah kami.  So, nak share skit Kronologi Raya 2011 yang sangat syiok la, walaupun x beraya hari pertama dengan mak ayh, tp ada makcik2 pakcik2 yang boleh menjadi tempat menumpang kasih sayang...

Kuih raya sumbangan dari kenalan rapat...
Sepupu
Adik saudara...
Pewaris HRHSF 
Me, Mr Hubby & My little B in my tummy...
Bila family dah datang, bawa plak mereka pi jenjalan di KL... Sambil tu aku amik kesempatan buat senaman berjalan.

Taman KLCC

Bila Baby Mama nak keluar ni... 16-09-11 takda... 17-09-11 takda respon... Risau juga... Takpe lah... Mama n Papa akan tunggu baby dengan sabar... 

No comments:

Post a Comment