Monday, March 19, 2012

How to make expresso design...???

So creative and beautiful...


wa... aku sangat suka... kenapa ye???

Sebab ada gambar Mr Nici la kat expresso ni... Tapi bila da buat macam ni, sure sayang nak minum...


ni lagi cantik... mana la mereka belajar untuk buat macam ni???


Yeay... Kung fu panda pun ada...


untuk design ni dah selalu orang buat...


so cute...


sapa yang buat ni mesti suke belayar...


ni sama macam bentuk yang tadi, just ada double leaves


so cute too...


ikan oh ikan...


space...


Moon...


design kerawang...

Pada sesiapa nak belajar buat tu, leh tengok website ni...

No comments:

Post a Comment