Monday, May 21, 2012

MINGGU 1 - 8 KEHAMILAN : Bila badan lesu...

hampir sebulan lebih ni badan lesu je... bila bangun pagi, alhamdulillah masih bertenaga. Tiada msalah untuk pergi dan balik kerja. Tapi bila sampai rumah pada lewat petang, selesai mandi dan bersolat pastinya aku terus masuk tidur, Terlalu lelah dan lesu badanku.

Maaf Mr Hubby kerana tak dapat teman tengok tv, layan bola lewat pagi...

Maaf Incik Ammar, Mama selalu marah bila Ammar kacau Mama tidur inginkan perhatian dari Mama.

Ada kalanya bila makan, tengok lauk sedap, selesai makan, mesti akan keluar balik. Hingga satu ketika di office, sempat makan 3 suap sahaja. 

Suhu badan naik mendadak bila tidur malam. Bak kata Mr Hubby, macam bara api... Huhu...

Kalau ikutkan tarikh period, dah hampir 2 bulan x period.

Last 4 days, br try UPT sekali lagi...

X sampai 5 minit, result positif... Alhamdulillah...

So kalau ikut tarikh hari pertama last period 27 March 2012, so sekarang hampir 8 minggu.


Biarpun ini bakal anak yang kedua, kami suami isteri sangat teruja. First time tunjuk UPT double line pada mr Hubby, dia tersenyum... Senyuman yang sangat bermakna buatku...

1 comment: