Saturday, May 19, 2012

Special Day for U...

Happy birthday to, U...
Happy birthday to, U...
Happy birthday to................... U...
Happy birthday to, U...

16-Mei-2012

Seawal pagi aku ucapkan buat Mr Hubby...

Semoga U sihat walafiat, jadi Papa & suami yang baik, penyayang dan menjadi pembimbing kami. Amin.

2 minggu sebelum, dah belikan hadiah. Cukuplah mengembiranya.


Ni je mampu... Kalau tahun lepas buat treasure hunter untuk hubby cari hadiah birthday, tahun ni belanja makan di restoran Arab je area Puchong Utama...

Restoran D'Arab Cafe
Dah pandai buat muka noty bila amik pic...
Happy Birthday, Yayang...
Muka noty lagi...
Termenung...
Suka pandang orang....
Lamb Karsab...
Nyum... Nyum... Sedap... Harga pun sedap... RM19.00 satu pinggan...

Arab Royal
 Wa... nampak menarik... Tapi OK LAH... Hehe... Harga RM17.00.

Best2... dapat la melepaskan ngidam aku nak makan nasi beriani.


Dan x lupa juga ada hadiah yang amat teristimewa utk Mr Hubby...


-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-



No comments:

Post a Comment