Monday, July 30, 2012

Bengkung Moden - 4 STEP SHAPE INSTANT WAIST

Persiapan Ibu Berpantang - Bengkung Moden

Penggunaan bengkung moden amat popular dan efektif bagi ibu-ibu selepas bersalin secara noramal dan pembedahan. Terdapat pelbagai jenama di pasaran pada  masa kini. Penggunaan bengkung moden ini memudahkan ibu-ibu tanpa perlu meminta bantuan orang lain untuk memakainya di samping selesa dipakai. Kekerapan memakai juga memberikan pinggang yang ideal seperti anak dara.

4 STEP SHAPE INSTANT WAIST TRIMMER
Bengkung moden ini boleh digunakan untuk mengempiskan perut dengan kesan yang lebih efektif dari haba infrared.Boleh dipakai pada bila-bila masa. Teknologi infra merah jauh untuk meningkatkan keberkesanan kelangsingan tubuh badan bertindak seperti sauna untuk membantu membakar lemak. Selepas 30 minit pemakaian, kulit akan terasa berpeluh. Penggunaan yang konsisten selama sebulan dapat melihat pengurangan inci yang ketara

Warna 
Hitam Sahaja

Jenis bahan 
Fabriknya pula jenis bermutu tinggi yg dpt hasilkan immediate effect (rampingkan pinggang)

Ukuran Pinggang
Sesuai utk saiz pinggang antara 56cm-96cm (fabrik yg digunakan disulami dgn sinaran infrared).

Tips Penggunaan 
Ketika permulaan pemakaian, dinasihatkan tidak terus menggunakan zip yg paling ketat. Setelah ke 2-3 kali, baru boleh tukar/adjust ke zip lain (supaya zip tidak rosak atau koyak)

Boleh digunakan ketika siang hari (sewaktu pergi kerja) dan juga malam hari (ketika tidur) – maksimum 8 jam.

Sangat sesuai juga dipakai ketika bersenam SESUAI UTK LELAKI & PEREMPUAN ** Mempercepatkan pembakaran lemak kerana ada infra-red.

Tahan 2 -3 tahun bergantung kepada pemakaian;

Cara Penggunaan
 1. cara terbaik untuk memakai Waist Trimmer adalah dgn keadaan berbaring dan adjust Waist Trimmer mengikut zip yang sesauai dengan perut anda.

2. Untuk permulaan/pertama kali penggunaan Waist Trimmer,jangan gunakan zip yg terlalu ketat,biar betul2 ikut saiz badan dan selesa.

3.  Bila ada perubahan(jika zip yg digunakan sebelum ini longgar) baru guna zip yg lain yg sesuai ...jangan paksa guna zip yang tak sesuai nanti zip akan koyak atau rosak.
**Waist trimmer boleh di gunakan masa tidur .

4. Cara untuk membasuh Waist Trimmer ialah dengan meggunakan air sabun,celup dan sental secara lembut, bilas dgn air dan tekap dengan tuala kering. Selepas tu keringkan di bawah kipas. 
- Tidak boleh dijemur di bawah cahaya matahari jika jemur di bawah matahari akan merosakkan FIR dalam Waist Trimmer itu.

5. Untuk yg perut buncit pastikan masa memakai Waist Trimmer kena baring dahulu untuk memudahkan zip kan waist Trimmer.

6. Waist Trimmer boleh digunakan selagi mampu tak kira siang atau malam seeloknya 8jam sehari(untuk mendapat kesan yg maksimum)
  
Peringatan:
Kepada semua pembeli, sila check ukuran pinggang
terlebih dahulu sebelum membuat pesanan…
(hanya sesuai utk saiz 56cm-96cm)

Harga:
RM25

Kos Pengeposan:
Semenanjung Malaysia : RM6
Sabah/Sarawak : RM9

Untuk tempahan, boleh ke laman sesawang : LOVELIA COLLECTIONS

No comments:

Post a Comment