Wednesday, August 8, 2012

Incik Ammar 10 bulan : Berjalan kedek-kedek...

Incik Ammar oh Incik Ammar...
Riang hati mama tengok awak da pandai jalan. Hehe... Keletehnya sungguh melucukan.
Semuanya bermula minggu lepas, 3 hari sebelum pi jamuan makan di hotel Park Royal, KL yang dianjurkan oleh company Papa. 

Mama Papa memang x sangka awak boleh jalan. Secara kebetulan mungkin. 

Alhamdulillah. Kau beri kelebihan pada anakku ini, Ya Allah.

Memang sebelum ini, aku selalu cakap kat Incik Ammar,
Ammar, raya ni dah boleh jalan. 

Rupanya termakbul doaku.

Jom layan video yang ku rakam...


Dalam video ni, boleh lihat aksi lasaknya, slumber je dia duk atas fisher tu then goyang2 kaki tanpa pegang pemegangnya. cuak gak aku takut dia tergolek ke belakang. hehe... Yang bagusnya Incik Ammar  ni kalau dah main, dia pandai simpan balik mainannya ke tempatnya. hehe... x la mama terlanggar. x pasal2 jatuh nanti.


Leka bercakap dengan Tom Talking Cat... Huhu... Mama panggil wat dek je die... Memang tau. Nak kena gigit. Mentang2 la da hensem... Semua orang nak dukung dia. Dol Bangla pun dukung dia. Hikhik...


Sibuk nak masuk dalam kolam... Tak nak orang pegang. Teriak satu hotel. Malu dibuatnya.



 Aceceh... Xmau tengok camera mama. Mentang-mentang la hp mama ni cabuk je... Da la button camera da hilang sebab dia main campak2 je hp mama kat lantai. Huhu... Sedih betul. Bila la nak tukar samsung SIII. Papa nak belanja ke??? Cian kat mama.

No comments:

Post a Comment