Saturday, November 3, 2012

BELI EMAS ONLINE

Wah.... Berani sungguh ye... Nak beli emas online nih, mesti duk terfikir-fikir soklan-soklan yang bakal keluar...

1. Tak takut kena tipu ke?

2. Emas betul ke 916, mana tau dapat emas korea je?

3. Tak hilang masa pos ke?

Insya Allah, jika duit beli tu berkat, pasti Allah lindungi...

Ye x?

Aku baru je join bisnes Jamu Susuk Dara...

Dan berkat dari usaha dapatlah rewardkan diri sendiri dengan subang emas 916... 

Simple je sebab aku x suke yang berserabut pun.

Aku beli online dari Kak DHIA EMAS [leh klik link]

Harga emas yang ditawarkan cukup murah dari harga pasaran...

Alhamdulillah lepas bank in aku terus bagi details pada kak Dhia...

Keesokan harinya sampai lah subang ku...

Takut juga nak beritahu pada Mr Hubby, tapi kena bagitau juga... Sebab kena minta tolong Mr Hubby yang pakaikan...


Sebelum itu, aku bawa juga ke kedai emas berhampiran rumah, utk check sama ada emas betul atau x dan berat...

Confirm...

Emas 916 dengan berat yang sama...

Alhamdulillah...

2 comments:

  1. wahhh..tq bg info...blh ler beli dkt cni...

    ReplyDelete
  2. mmg murah rai, meza da servey tempat lain gak...

    ReplyDelete