Thursday, December 27, 2012

Cuti Merry Christmas Ho Ho Ho... Belukar... Ikea...

Lapang otak bila dapat cuti ni kan. Lega rasa bila x mengadap kerja-kerja office yang membebankan... Rasa cam dah bosan nak masuk office...

Cuti christmas... Please hubby jom berjalan, I xmau duduk rumah...

U nak pi mana, katanya...

I nak pi IKEA...

Jom la siap2.... Hari cuti pun kami bangun awal kol 6 pagi... Incik Ammar pun camtu. Dia da terbiasa. Cam setting jam pula...

Sebelum ke Ikea, kami gi breakfast dlu di Kedai Mak Cik. Mencari nasi lemak memandangkan malam sebelumnya x makan. 

Selesai tu, singgah di kawasan belukar di taman tempat kami tinggal... Main snap2 pic...


Besarnya perut mak yong kan... tapi still boleh naik motor lagi. Cuma hubby complain berat... hehe... nak wat camne...


Santeknya kan butterfly ni... 

Actually pi sini nak snap pic belukar tapi keadaan x mengizinkan, susur jalan ke belukar lecak akibat hujan lebat... Huwa huwa... maybe next time dpt shoot kat sini bila badan da selim melim...

No comments:

Post a Comment