Thursday, December 27, 2012

DIARI KEHAMILAN II : Senarai Keperluan Bayi Little AR Jr

Da nak masuk 37 minggu, cam cepat je masa berlalu...

Persiapan keperluan Little AR Jr. pula telah complete...


Hadiah pemberian on of supplier perniagaanku... Memang baik hati betul...


Barang mandian dari Baby Kiko... Dah jatuh cinta dengan produk baby kiko. Bermula sejak menggunakan wet tissue nye... Memang wangi tanpa bau kimia.




Bassinet... senang nak bawa baby bila pi umah pengasuh nanti.


Borong... borong... Expo maternity di mid valley...


Autumn Breast pump... tapi yang single je...

 

Coller bag dari Autumz...



Gugu swaddle - bedung moden... yang warna turqoise tu dapat hadiah dari Pertandingan Mama Preggy... Dapat saguhati je...

Love purple ni amik dari stok jualan...





Baju baby...

Romper - 4 helai
Sleepsuit - 3 helai
Stokin - 5 pasang
Tshirt & Pant - 6 pasang
Barut - 7 helai


Stand untuk mandikan baby dan juga boleh diletak bassinet...


Wet tissue, bath support, cotton bud, kapas untuk bersihkan pusat baby...


Towel mandi dan sapu tangan kecik...

So pinky... was-was nak beli brg gegurl sebenarnya tapi beli je la... kalau boboy pun boleh pakai gak...


Ok dah packing n masuk booth keter, agak2 da sampai seru, terus je drive pi hospital...

No comments:

Post a Comment