Friday, December 28, 2012

Pavlova Oh Pavlova... Penangan Ngidam...

Masa pavlova dok tengah hot di pasaran, aku wat dek je... cam x amik pusing...

Bila da reda, barulah sibuk mencari... Cari punya cari, rupanya jiran belakang rumah ada niaga buat cake home made. So apa lagi... Try la call kan... Minta pavlova yang kecik je. Harga dapat pun murah dalam RM30 gitu...




Ni pavlova pertama yang ku order... wow... memang sedap dan terbaik dari ladang.... So creamy...



Ni pula pavlova kedua, minggu kedua selepas order yang pertama...

Makan sorang je babe... Hehe...

Ada gak pelawa Mr Hubby, tapi potongkan dia satu je...

Dan hari ni ingat nak order lagi la... Jika anda nak order gak boleh ke website Akak ni Cempaka Cake House [klik link]

No comments:

Post a Comment