Friday, December 28, 2012

Tips Memilih Stroller dan Buggy

Tips memilih stroller/buggy/jogger:


1. Bagi bayi 0-12 bulan, haruslah beli yang mempunyai span yang tebal supaya bayi anda selesa.

2. Bagi bayi 12 bulan-3 tahun, boleh la beli jenis cam yang kat gambar, lebih mudah, ringan dan senang dibawa, juga dilipat.

Harga RM110 termasuk pos ke semenanjung
RM130 termasuk pos ke semenanjung


Kalau nak diikutkan aku suka brand Sweet Cheery SCR5 atau SCR6, tetapi bila fikir, stroller ni hanya pakai buat sementara, so aku simpan je la yang lama dan akan beli yang simple utk Incik Ammar, sure bila dia nampak adik dia naik stroller, dia pun nak juga.

No comments:

Post a Comment