Thursday, December 20, 2012

Vacation Club

Baru-baru ni dapat calling dari Resort Palace of the Golden Horses, seorang pegawai bernama Yasmin menjemput kami datang ke resort untuk mengambil voucherpercutian selama 2 hari 1 malam dan free naik cruise mengelilingi kawasan tasik.

Lepas balik kerja, aku n Mr Hubby rushing ke resort berkenaan sebelum pukul 7.30 malam. Sesampai di sana, memang rasa seronok la macam dapat pi honeymoon, yer la kan kalau ikutkan 10.12.2012 lepas cukup rumahtangga yang dibina berusia 2 tahun.

Suasana yang hening dengan pemandangan yang cantik, apa lagi, kami pun sibuk la memotret kenangan...









Al kisahnya, kalau nak dapatkan free voucher kena join vacation club di resort terbabit dan bukannya Free. Selain itu, kena plak dengar talk dari marketer selama 1 Jam. Hmm hampeh...

No comments:

Post a Comment