Friday, January 11, 2013

Diari Kehamilan II - Minggu ke 38 : Jualan Gudang Baby Kiko 2013

Untung rupanya duk Puchong ni... Kilang barangan bayi kebanyakannya terdekat dengan kawasan aku duduk. Sonoknya....

Memandangkan belum deliver, sibuk la nak buat kunjungan terhormat...


Bangunan yang menempatkan jualan gudang...


Wah ramainya... Siap ada yang duduk di tepi bangunan mungkin kepenatan, masing2 dengan beg plastik yang penuh dengan pakaian dan pelbagai barangan... 

Aku duk menyibuk je... Niat nak beli mandian bayi...

Kalau botol besar tu ada yang RM8 dan RM9, boleh buat stok. Wet tissue pun sama...

Kalau pakaian tu memang sangat2 murah, ada juga aku pilih jumper harga hanya RM4. Bila da penuh tangan... Kena beratur la plak... 

 X larat ku nak berdiri dan beratur panjang, sume barang aku letak je balik, ada rezki hari Ahad ni aku turun lagi awal pagi tuk beli... Kena pi awal2 kol 9 pagi walau pun jualan gudang bermula pukul 10.... 

Agak2 malas nak pi, aku kirim je dengan member, makcik dia ada keje sana...

3 comments:

  1. Salam pekenalan dari umi (^_^) ..sis pun ada blog .. sama la kite hihi ..

    waa bestnya ada jualan murah ..kat sarawak ni tak de jualan murah tuk baby mcm nie ..sob3

    ReplyDelete
  2. hi... salam perkenalan... biasa kat semenanjung ada buat 3 bulan sekali...

    ReplyDelete