Friday, March 15, 2013

Salam Manis

Setelah 2 bulan mengeram... Akhirnya saya bebas sepenuhnya...

Semalam lagi dah start kerja tapi x berkesempatan nak mencoret. Wa seronoknya bercuti kan. Gaji pun jalan. Duit gaji simpan je selama 2 bulan ni. Sangat syiok. X perlu isi minyak. 

Shopping je kejenya. Walaupun x keje but still berniaga secara online ok.

Memang masyuk sebab saya gunakan duit untung berniaga untuk shopping n holiday... Seronok... Niaga tanpa batasan through online. Gaji kerja... Wah ni yang seronok kan... Simpan la di asb. kerja kilang kecik je, gaji pun kecik la...

Semangat mai kerje...

Pukul 8 da sampai... Baju baru, seluar baru... Masuk office senyum tp bukan ada sesiapa pun... 

Seharian kerja x buat apa. Sebab boss x bg buat kerja. I fresh katanya. Boss buat rombakan besar-besaran. Job scope bertukar 360 darjah. So die minta I buat menda baru. Jangan sentuh lagi kerja-kerja lama...

Huargh semakin bertambah la pengalaman baru. I sangat hargainya boss. Alangkah lagi syiok bila jawatan yang dipegang sekarang ditukarkan dan gaji dinaikkan 360 darjah juga.






No comments:

Post a Comment