Saturday, April 20, 2013

Kurang Tenaga Tanpa ESP (sumber power)

Sabtu yang lembap... Sejuk sepanjang malam tidur...

Bangun pagi seawal jam 5. Dikejutkan Cik Annur yang sangat energetik. Nak susu. Lepas menyusu, Cik Annur tidur balik dan Mama terus tak tidur. Bangun dan basuh kain. Naik atas sambung lipat kain. ! jam kemudian Cik Annur bangun lagi berserta Incik Ammar minta susu.

Bagus betul anak Mama Papa ni tak pernah susah nak kejut bangun tapi mereka bangun sendiri. Sejak bayi memang ajar mereka bangun, minum susu dan terus mandi. Mandi pun air sejuk je. X pernah ajar mandi air panas, memandangkan rumah pun xda beli heater.

Pagi ni breakfast kat luar dgn Mr Hubby.

So saya sangat2 terlupa nak minum ESP. Sampai office terus ajak staff dan driver pi kedai Hardware, nak beli batu bata konkrit dan pasir utk deko taman buluh Jepun mini bos.  Setiap kali datang bos asyik bising, mai office cam x semangat. X seronok meh... Hehe. Xpe i try my best Sir.


Kejap je amik masa deco, x sampai 1 jam pun... Baru semangat pi office kan... Biasa2 jadi pasti ada kelainan dari kosong.


Lepas buat kerja, badan tak rasa seperti selalu, cergas. Naik office, badan rasa letih dan lemas. Ni mungkin sbb terlupa amik ESP. Memang lain rasanya. Lenguh sana sini.

Balik ni kena minum energybooster I dulu. Kalau kawan-kawan nak cuba, boleh PM saya. 

Segan ke? Nak sihat x? contact me ya...

Salmeza Salih

013 222 0240 | www.facebook.com/shakleevitaminvalley



No comments:

Post a Comment