Thursday, October 3, 2013

KULIT BERSERI DAN GLOWING SHAKLEE


KULIT CANTIK GLOWING
================

"sungguh cantik, memang cantik"
"sungguh manis, memang manis"

Sebilangan VVCREWS di serata Malaysia mempunyai kulit yang cantik, gebu dan glowing. Kesan pengambilan suplemen untuk sihat secara konsisten.

kulit yang kusam, gelap dan berjerawat tiada lagi, kini kulit lebih bertenaga dan licin. bila kulit cantik, orang sekeliling pun nampak perubahan.

Kami mengambil suplemen Shaklee terbaik di dunia.

Energizing Soy Protein
==============

Diiktiraf seluruh dunia dengan mempunyai kajian klinikal yang sangat ekstensif dan komprehensif serta memiliki kualiti protein yang tinggi pernah dihasilkan. Kacang soya yang digunakan oleh Shaklee hanya mengandungi "non-GMO" (non-Genetically Modofied Organism) yang mana ia diproses pada kadar suhu yang rendah.

Manfaat Utama:

Awet Muda - asid amino penting untuk membina otot, kuku, rambut, darah, organ, kulit, gland dan lain-lain. Pengambilan yang kerap kunci kepada awet muda.

Baik untuk Hormon - kacang soya adalah satu-satunya tumbuhan yang kaya dengan isoflavones, fungsinya bersamaan dengan hormon wanita. Ia membantu merendahkan paras kolestrol, mencegah osteoporosis dan sakit jantung.

Baik untuk prostat - Genistein yang terkandung dalam kacang soya terbukti keupayaan mengekang pertumbuhan dan perebakann sel kanser. Ia memusnahkan radikal bebas di dalam sel badan sebelum ia menukarkan sel DNA kepada sel kanser. Ia juga sangat baik dalam pemulihan uterus, ovari, menopause, dan pembesaran prostat.

Kulit remaja - meransang pembentukan sel kulit dan otot, mengurangkan kedutan, agen anti penuaan, mengembalikan radian kulit dan kepejalan otot, percepat sembuhan luka, dan mengurangkan kesan parut.

Pembekal tenaga - membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan sistem imun, maka ia baik untuk kekal bertenaga, mencegah migrain, imsomnia dan tekanan.

Membaiki pigmentasi - membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, membaiki masalah pigmentasi dan kedutan

Membaiki memori - meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dalam rangsangan.

Dosage pengambilan:
==============
2 - 3 kali sehari. 2 sudu besar (perut kosong).

Cara tempahan:
===========
1. Tinggalkan mesej anda di:
https://www.facebook.com/shakleevitaminvalley?sk=messages_inbox
2. whatsapp ke 0132220240 untuk tempahan pantas

Shaklee Independent Distributor
Salmeza Salih - Id : 908115

No comments:

Post a Comment