Monday, May 19, 2014

Surprise... Love.com.my yang hampeh...


16.5.2014

Niat di hati malas nak 'suprise' bagai. beli je dah siap kat kedai dan bagi tapi hati ini duk bergelodak nak buat something buat suami. Bukanlah nak meraih simpati bagaii tapi saja je gedik nak tawan hati.

ecehhhh hai...

Mulalah pencarian google kedai bunga online. bukan nak beli bunga tapi jambangan coklat dan teddy bear cute ada love... sayang laki ko.

Jumpa la page love.com.my. setelah mengisi form dan daftar penerima, teruskan pembayaran dibuat. Hati penuh yakin bila hubby balik ke office, chocolate bouquet ada atas meja. Bila ditanya pada officemates suami, tiada pun orang datang.

Website kedai bunga
Jam 9 malam, suami dapat panggilan telefon untuk menghantar barang dan mendesak meminta alamat. Hampagas betul. Kalau x boleh nak bagi services baik tolak je.

Jam 9 pagi keesokannya, sekali lagi apek tu call, mahu hantar.

Hantar jer la kat office. u ha jaga baik u punya bisnes... bla...bla...bla... marah gamaknya.

di pendekkan cerita, pagi isnin masuk je office, tengok ada whatsapp dari Mr Hubby. Oh sweet...

Surprise yang tak berapa nak surprise.
3 hari selepas birthday Incik Suami





No comments:

Post a Comment